...hvad har du på hjertet

Birkende Forsamlingshus hører gerne om dine oplevelser i forsamlingshuset. Så derfor opfordre vi dig til at skrive i vores gæstebog.

 

Ole Aadal skriver (18/05/2016 11:05:43):
Jeg er opvokset ved landevejen og har gået i Birkende skole, så jeg kender meget til Birkende/Nonnebo.
Min mor har igennem mange år serveret til fester i forsamlingshuset, hun var næsten fast inventar, når nogen lejede huset og kogekonen. Min far passede det der dengang, var brug for, det var en cykelstald, det var i min barndom.
Jeg kan huske at senen blev bygget. Jeg har selv været i bestyrelsen i Ungdomsforeningen, i en årrække, og var med til at købe et klaver, som foreningen gav til forsamlingshuset. Jeg håber at det står der endnu. Utallige baller har jeg været til i huset, og min egen korfirmation og senere bryllup blev holdt i huset. Den sidste gang jeg var der, var til min mors begravelse, hvor skulle kaffen ellers indtages, hvis det ikke skulle være der, hvor hun selv havde skænket kaffe mange gange.
Jeg kunne blive ved, men er nødt til at forkorte mit indlæg.
Hilsen til alle i Birkende
Ole Aadal
Jens Christian Nielsen skriver (26/05/2015 11:18:28):
Pinselørdag holdt vi igen en dejlig fest i Birkende Forsamlingshus. Denne gang var det en 80 års fødselsdag. Med stor hjælp fra Jane forløb planlægningen godt. Det gjorde festen også. Flot pyntede borde i et lyst lokale. Fantastisk dejlig mad fra Janes køkken og en formidabel god betjening af hendes to smilende og venlige medarbejdere. Tak for en dejlig dag.
Med venlig hilsen
Jens Christian
Lars Marcussen skriver (14/03/2015 18:14:47):
farver og fest, Everybody talking fredag den 13 marts. det var en fanatisk dejlig aften, det var super godt gået fra foreningens siden dejlig mad god musik.
m.v.h. Ulla & Lars
Kent H. Nielsen skriver (12/01/2015 17:39:28):
Til vores kobberbryllup, havde vi lejet Birkende forsamlingshus, det var en fantastisk oplevelse. Jane skulle stå for maden og allerede da vi talte om, hvilken mad vi skulle have, var Jane en kæmpe hjælp. Vi kunne mærke hun virkelig brændte for det og havde masser af forslag, som passede nøjagtigt efter vores ønsker. Aldrig har vi fået bedre mad, end det Jane står for, det var helt igennem super godt. De 2 piger som stod for serveringen, var smilende og utrolig høflige og havde hele tiden føling med, hvad der skete. Vi kan anbefale Birkende forsamlingshus og Jane på det kraftigste, de gav os en uforglemmelig aften. Samtlige gæster var meget begejstret for maden og alle roste Jane og hendes 2 søde piger. Vi sender mange tak til Jer alle. Natasha og Kent.
Erling Knudsen skriver (02/05/2013 09:06:30):
Tak for en dejlig grisefest i går aftes, det er helt fantastisk at der er så mange mennesker der bakker op om jeres fællesspisninger, det er godt at vi holder sammen her i vores lille landsby, for det kniber lidt med hjælpen fra hovedstaden (Kerteminde). med venlig hilsen Erling.
Thomas Folleraas skriver (17/03/2013 19:08:53):
Tak til alle børn og voksne der deltog i børnebanko i dag, også en stor tak til sponsorerne.
1 2

Skriv et indlæg:

Dit navn:*
Din e-mail:
Dit indlæg:*
Er du et menneske?CAPTCHA
(*) Påkrævet felt

Søg

Nyheder

 

06.02.19

 

Fællesspisning kl. 18.00

Menu:  Frikadeller med tilbehør

HUSK! Der skal tilmeldes og betales inden 5 dage før spisningen.

 

 

Send Tilmelding

 

Kontakt

Birkende Forsamlingshus

CVR: 76 79 39 56

Send en E-mail

Tlf.: 65 95 13 17